CYPE

 

Software para Arquitectura, Ingeniería y Construcción

Entra gradualmente en la tecnología BIM con la versión 2020 de Cype    

Entra gradualmente en la tecnología BIM con la versión 2020 de Cype    

Curs de CYPE
online gratuïts

26 i 28 de maig 2020

Nueva versión 2020

Curs Introducció Open BIM COVID-19

A conseqüència de la pandèmia de COVID-19 causada pel virus SARS-CoV-2, la majoria de governs nacionals dels països afectats han decretat mesures restrictives de mobilitat a fi d’evitar l’expansió de la malaltia. Open BIM COVID-19 és una eina que permet establir i verificar les mesures necessàries per a la reobertura de comerços i llocs de treball que garanteixin la màxima seguretat als empleats i usuaris. Aquesta aplicació està integrada en el flux de treball Open BIM a través de la plataforma BIMserver.center. En breu, "Open BIM COVID-19" estarà disponible per a la seva descàrrega en la plataforma BIMserver.center.

26 de maig 2020
De 10.00 a 11.30 h

Registri’s ara!

Curs Introducció al Open BIM Model Checker

Open BIM Model Checker" és una aplicació concebuda per a l’anàlisi i inspecció de models BIM. L’objectiu d’aquest programa és facilitar la detecció d’incidències en els models, localitzar col•lisions entre les diferents disciplines i consultar la documentació del projecte. "Open BIM Model Checker" està integrat en el flux de treball Open BIM a través de l’estàndard IFC.

28 de maig 2020
De 10.00 a 11.30 h

Registri’s ara!

Per a la correcta inscripció necessitem que ens enviïn per Mail a soporte.catalunya@cype.com les següents dades: Curs al qual vol assistir; Llicència (en el cas que tingueu); Nom; Cognoms; Empresa; Professió; Adreça; Població; Codi postal; Telèfon; Correu electrònic;

Novedades versión 2020 de CYPE. Actualice ahora a la versión 2020

CYPE Ingenieros
Avda. de Loring, 4 · 03003 ALICANTE
Tel. 965 922 550

Linkedin facebook Twitter Youtube

Tienda online   |   Contacto   |   www.cype.es

Si no desea recibir más información de este tipo pulse aquí para darse de baja.

De conformidad con lo establecido en la L.O.P.D. 3/2018, CYPE Ingenieros garantiza la adopción de las medidas necesarias para asegurar el tratamiento confidencial de los datos de carácter personal. Así mismo le informamos de la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección:

Av. Eusebio Sempere, 5 - Bajo. 03003 - Alicante. Aviso legal