- Seminari online. Càlcul d´Elements de contenció amb CYPE
CYPE Tienda online  |  Contacto  |  www.cype.es
Nueva versión 2016

Seminari online. Càlcul d'Elements de contenció amb CYPE

14 de desembre de 10.00 a 11.00 hores

METODOLOGIA DEL CURS

Aquest seminari té com objectiu oferir una visió àmplia del camp d’aplicació d’aquests programes, orientats al càlcul, dimensionament i comprovació d’elements de contenció de terres a través dels programes de Murs en mènsula i Murs pantalla.

Murs en mènsula: ha estat desenvolupat per al càlcul de murs de contenció de terres que treballen en mènsula. Realitza el predimensionament automàtic de la geometria, el càlcul de l’armat de l’alçat i el dimensionament geomètric d’armats de la sabata del mur.

Murs pantalla: està dissenyat per al dimensionament i comprovació de murs pantalla genèrics de qualsevol material, de formigó armat, de pilots de formigó in situ, de pantalla de micropilots, i de tablestaques metàl•liques; amb dimensionament de les armadures per als de formigó armat. Disposa d’un assistent que ajuda a introduir les dades per als casos habituals de varis soterranis d’edificació. També disposa d’un senzill assistent per edificis d’un o dos soterranis.

CYPE li ofereix un paquet d'eines que contenen tot el que un professional necessita per al càlcul i dimensionament d'elements de contenció amb una PROMOCIÓ ESPECIAL pels usuaris que s’inscriguin a aquest seminari:

PROMOCIÓ ESPECIAL pels inscrits
P.V.P. 2.058 €
   998 €

Elements de contenció*

Murs en mènsula de formigó armat és el programa per al càlcul, comprovació i dimensionament de murs en mènsula de formigó armat per a contenció de terres i la seva corresponent fonamentació correguda (sabata o encep sobre pilots).

Murs pantalla realitza el càlcul, comprovació i dimensionament de diferents tipologies de murs pantalla. Podent-se introduir diferents elements de suport (ancoratges actius i passius, puntals, forjats, etc). Aquest mòdul realitza el càlcul d’esforços i deformacions de pantalles de qualsevol material.

Murs pantalla de formigó armat: facilita el càlcul, dimensionament i armat de pantalles de formigó armat, de pilots de formigó i de micropilots.

Càlcul del cercle de lliscament: permet realitzar aquesta comprovació de seguretat a les fases en les que encara no existeix cap forjat construït.

*En el cas de disposar d’aquests mòduls a la seva llicència oferim un descompte del 25% per a l’actualització. Consulti altres combinacions:
Gonzalo Cascante: Tel. 691 650 695 • gonzalo.cascante@cype.com
Javier Linares: Tel. 617 328 905 • javier.linares@cype.com

    Seminari online gratuït 14 de desembre 2016    
    De 10.00 a 11.00 h
   
   


Registri’s

Ponent: Silvia Bonilla Sabido de CYPE Catalunya

   
       

Versión 2016




 


CYPE Ingenieros, S.A.
Avda. Eusebio Sempere, 5 - 03003 ALICANTE
Tel. 965 922 550 - Fax 965 124 950

Twitter Youtube


Si no desea recibir más información de este tipo pulse aquí para darse de baja.

De conformidad con lo establecido en la L.O.P.D. 15/1999, CYPE Ingenieros garantiza la adopción de las medidas necesarias para asegurar el tratamiento confidencial de los datos de carácter personal. Así mismo le informamos de la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección:
Av. Eusebio Sempere, 5 - Bajo. 03003 - Alicante. Aviso legal