CYPE Tienda online  |  Contacto  |  www.cype.es
Nueva versión 2016

Jornada tècnica: Solucions avançades per al compliment de les exigències bàsiques HE-0 i HE-1 del CTE

Barcelona - 21 d’abril

En aquesta jornada es mostraran, mitjançant exemples pràctics, els passos a seguir per realitzar la justificació normativa dels nous Documents Bàsics d'Estalvi d'Energia CTE DB-HE 1 i CTE DB-HE 0.

Nova Eina Unificada LIDER-CALENER

El nou marc legislatiu obliga al projectista a canviar la seva forma de dissenyar per justificar el compliment de les noves exigències bàsiques del Codi Tècnic de l'Edificació relacionades amb l'estalvi d'energia (HE), i es presentaran les solucions més avançades per facilitar aquest compliment de la mà d'importants empreses del sector.

A partir del 14 de gener de 2016 ha deixat de ser vàlid l'ús de CALENER, i ha estat substituït per l'Eina Unificada LIDER-CALENER (HULC) que genera el certificat d'eficiència energètica que admetran els Registres de les Comunitats Autònomes a partir d'aquesta data. En aquesta presentació es descriurà la connexió de CYPE amb HULC, així com l'ús d'altres solucions per a l'estudi tèrmic de l'edifici nou i existent usant la connexió amb EnergyPlus™ i CE3X.

A la jornada tècnica s'explicaran els aspectes més significatius que s'han de tenir en compte en aquesta nova forma de dissenyar edificis complint amb les exigències bàsiques HE-0 i HE-1.

Al final de la jornada:
- Sorteig per cada 50 assistents d’una llicència de Cype valorada en 1.500 € (DB HE-1, DB HE-0, Arquimedes, Generadors de preus i Memòries del CTE)
- Inscripció gratuïta per a tots els assistents al curs online ‘Certificació Energètica’ que organitza Zigurat.

JORNADA TÈCNICA
21 d’abril de 2016

Col•legi d’Arquitectes de Catalunya, COAC Plaça Nova, 5 08002 Barcelona

De 10:00 a 14:00 h

Ponències:

CYPE. Connexió de CYPE amb HULC (Eina Unificada LIDER-CALENER), CE3X i EnergyPlus™ per a la justificació de l'HE-0, HE-1 i certificació energètica d'edificis d'obra nova i existents.
Ponent: Ricard Guitart

 

PLACO. Solucions Saint-Gobain per a la millora de l’Envolupant. Ponent: Carmen Vera.

ISOVER. Introducció al programa certificació CE3X. Presentació Complement CE3X de Saint-Gobain – Cas Pràctic.
Ponent: Diana Moller.

 

UPONOR . Sistemes de calefacció i refrigeració mitjançant superfícies radiants.
Ponent: Israel Ortega


 
  ¡Registri’s ara!  

Versión 2016




 


CYPE Ingenieros, S.A.
Avda. Eusebio Sempere, 5 - 03003 ALICANTE
Tel. 965 922 550 - Fax 965 124 950

Twitter Youtube


Si no desea recibir más información de este tipo pulse aquí para darse de baja.

De conformidad con lo establecido en la L.O.P.D. 15/1999, CYPE Ingenieros garantiza la adopción de las medidas necesarias para asegurar el tratamiento confidencial de los datos de carácter personal. Así mismo le informamos de la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección:
Av. Eusebio Sempere, 5 - Bajo. 03003 - Alicante. Aviso legal